Behandlingar & prislista

Våra erfarna frisörer ger gärna råd för vilka frisyrer som passar dig. Hårvård är ett hantverk och det finns ett stort antal olika tekniker beroende på vilken frisyr du vill ha och vilken typ av hårkvalité du har. Valet av hårvårdsprodukter har också stor betydelse för ditt hår och vi tipsar gärna vad som passar dig bäst. Till exempel – har du problem med kluvna toppar så välj ett återfuktande schampo och balsam.

Det finns flera saker att tänka på när du ska välja frisyr. Det första är din ansiktform. Konturerna i ditt ansikte gör att olika frisyrer passar dig mer eller mindre bra. Ett kantigt ansikte kan mjukas upp med en svepande lugg och ett runt ansikte kan ramas in med mittbena och lugg.

Dessutom har naturligtvis din hårkvalitet stor betydelse. Tunt eller tjockt hår ser helt olika ut med samma frisyr och valet av frisyr måste fungera med just din hårkvalitet.

Vi utför bland annat balayage och ombre som ökat allt mer i popularitet de senaste åren. Balayage är en teknik för att måla in ljusare slingor. Behand­lingen utförs med långa svepande rörelser och resultatet blir en sömlös och naturlig färgskiftning.

Ombre är en hårfärgnings­teknik med en färg­skiftning, till exempel från ljust till mörkt. Skillnaden mellan ljust och mörkt är större med ombre än med balayage. Du hittar priserna under Färgning & slingor nedan.

Klippning   —   Färgning & slingor   —   Permanent   —   Bryn & fransar

Klippning

Klipp
299 kr

Barn (t.o.m. 12 år)
199 kr

Pensionär Klipp
249 kr

Tvätt
50 kr

Fön
150 kr

Lugg
80 kr

Brud/bal
599 kr / timme

Skägg
100 kr

Styling (platta/locka)
199 kr

Färgning & Slingor

Slingor / Balyage
Kort 1249 kr
Mellan (axel) 1649 kr
Långt (under axeln) 1949 kr
Mitt i ryggen 2399 kr

Färgning
Kort 899 kr
Mellan (axel) 1099 kr
Långt (under axeln) 1299 kr

Permanent

Kort
649 kr

Mellan (axel)
1049 kr

Långt (under axeln)
Från 1449 kr

Ögonbryn & fransar

Färgning ögonbryn
100 kr

Färgning fransar
Från 100 kr

Plockning
150 kr

Boka tid

Priser i svenska kronor.

OBS! Vid färgning, slingor och permanentbehandlingar kan priset variera om behandlingstiden blir längre eller produktåtgången större. Ring gärna eller kom in till oss om du känner dig osäker.

Vi reserverar oss för eventuell felskrivning.