Om oss

Vi brinner för vårt yrke. Att vara frisör är kreativt, omväxlande och utmanande. Vi på Hårateljén Plaza delar en passion för yrket. Vi har förmånen att få arbeta med något som i högsta grad handlar om människors välbefinnande.

När vi tvättat, klippt, stylat och fönat och en nöjd kund går ut i Södergallerian med ett leende på läpparna känns det bra. En ny frisyr syns på utsidan, men den känns på insidan.

Öppettider

MÅN – FRE
10 – 19

LÖRDAG
10 – 16

SÖNDAG
12 – 16

Frisörer & medarbetare

Vi är ett erfaret och kunnigt team bestående av flera frisörer och barberare. Lär känna oss nedan. När du bokar en tid väljer du själv om du vill boka hos en specifik frisör eller boka med den som först har en ledig tid för dig.
Boka tid

Marie

Marie har arbetat som frisör i imponerande 36 år och har under den tiden fått en gedigen erfarenhet av hur man får lockarna att falla rätt. Hon fokuserar framförallt på dam- och herrfrisyrer samt permanent.

Jomana

Jomana gillar att styla, lägga slingor och permanenta men hon är också skicklig med annat – som att få till sanslöst snygga ögonbryn genom plockning, färgning och trådning. Hon har varit frisör i 12 år.

Ale

Ale har jobbat som barberare i 21 år och han är grym på fade, klipp och fade skägg. Men han är också duktig på charma alla barn som behöver en omgång med saxen!

Venera

Venera har arbetat som frisör i 25 år och hennes specialitéer består av färgning, slingor, ombre / balayage.

Moa

Moa går andra året på frisör­utbildningen. Hon har haft sin praktik på Hårateljén Plaza i några månader och kommer att stanna här fram tills hennes student i juni 2021.

Sakvan

Sakvan tar gärna hand om ditt skägg och är bra på fade, klipp och fade skägg. Han har arbetat som frisör i åtta år.

Anna

Anna är spindeln i nätet på Hårateljén Plaza och det är hon som tar hand om alla våra fantastiska kunder. Hon har arbetat med människor i snart 15 år och har gott om erfarenhet från att leda personal.

Följ oss på Facebook & Instagram

På vår Instagram och Facebook finns bilder från klippningar och färgningar så att du kan få dig en uppfattning om vad du kan förvänta dig för resultat av ett besök.