Boka tid

Välkommen att boka tid till vår frisörsalong på Söder i Helsingborg. Enklast är att boka tid online via knappen här nedanför. Men det går lika bra att ringa på 042- 22 88 78 eller titta in till oss på salongen. Vi finns inne på SöDER-gallerian. Vi tar naturligtvis också emot drop-in.
Boka tid

Hos oss på Hårateljén Plaza kan du boka klipptid för dam, herr och barn. Vi utför också styling, brud- och baluppsättningar och hjälper dig att färga och slinga håret. Vi gör även permanent och färgar både ögonbryn och ögonfransar.

Vi har alltid tid för dig – redan i dag, nu direkt! Vi arbetar snabbt och effektivt och en klippning tar oftast inte mer än 20 minuter. Behöver du mot förmodan vänta en kort stund serverar vi dig alltid en kopp nymalt kaffe i väntan på din tur.

Letar du efter bra frisör i Helsingborg är det till Hårateljén Plaza på Söder du går – vi har något för alla.

Hur ofta bör jag klippa mig? Vi rekommenderar att du besöker oss på Hårateljén Plaza åtminstone var sjätte vecka. På så sätt sköter du ditt hår på bästa sätt, slipper eventuell besvärande utväxt och kan njuta av att vara ständigt väl­friserad. Självklart är du välkommen så ofta du vill.

Öppettider

MÅN – FRE
10 – 19

LÖRDAG
10 – 16

SÖNDAG
12 – 16